Як і скільки зберігати Паприка зберігається у сухому темному місці до двох років.
Зберігати паприку треба в сухому темному місці – сонячне світло вбиває її смак та аромат. Оптимальний термін зберігання — півроку після помелу, потім приправа видихається і тьмяніє.
- Свіжі, висушені і мелені прянощі мають різні терміни придатності. …
- Після покупки зберігайте прянощі у герметичних ємностях із зазначенням назви та терміну придатності. …
- Порада: найкраще зберігати прянощі у невеликих скляних банках із герметичною кришкою. …
- Зберігайте прянощі в темному та прохолодному місці.
Строк придатності Усі спеції мають виражений запах, і якщо він вивітрився, від приправи не буде жодного штибу. Щоправда, тут є виняток: це спеції з ефірними оліями (палички кориці, кардамон, гвоздика). Їхній аромат розкривається в теплому вологому середовищі, коли їх додають у страву.