Скільки зберігається мелена паприка?

Як і скільки зберігати Паприка зберігається у сухому темному місці до двох років.

Зберігати паприку треба в сухому темному місці – сонячне світло вбиває її смак та аромат. Оптимальний термін зберігання — півроку після помелу, потім приправа видихається і тьмяніє.

  1. Свіжі, висушені і мелені прянощі мають різні терміни придатності. …
  2. Після покупки зберігайте прянощі у герметичних ємностях із зазначенням назви та терміну придатності. …
  3. Порада: найкраще зберігати прянощі у невеликих скляних банках із герметичною кришкою. …
  4. Зберігайте прянощі в темному та прохолодному місці.

Строк придатності Усі спеції мають виражений запах, і якщо він вивітрився, від приправи не буде жодного штибу. Щоправда, тут є виняток: це спеції з ефірними оліями (палички кориці, кардамон, гвоздика). Їхній аромат розкривається в теплому вологому середовищі, коли їх додають у страву.