Термін зберігання у холодильнику після розкриття упаковки – 5 днів. Олійна риба у кожного викликає свої асоціації.
Який термін зберігання продукту?
Місце та умови зберігання | Спосіб приготування | |
---|---|---|
Холодильник | 1-1,5 тиж. | 3 доби |
У соляному розчині в холодильнику | 3-4 тиж. | 2-3 тиж. |
Морозилка за темп. від -2 до -5 градусів | 2 міс. | 1,5 міс. |
Морозилка за темп. -10 градусів та нижче | 3 міс. | 2-2,5 міс. |
•Aug 27, 2020
Зберігання копченої риби Її бажано помістити на підвіконня, де достатньо циркулює повітря. Важливо, щоб продукт не потрапляли прямі сонячні промені. У холодну пору року рибу краще винести на балкон. При температурі не нижче 6 градусів вона може зберігатися так само довго, як і в холодильнику.
90 днів Але будинку такого обладнання немає і тому на перше місце виводиться питання, як і скільки зберігається риба холодного копчення в холодильнику. Гранична дата – до 80-90 днів, при цьому розміщувати продукт можна у стандартній морозилці, зберігаючи унікальні смакові властивості та аромат.