У чому краще зберігати квасолю

Зберігати квасолю потрібно в сухих, чистих, ємностях, що герметично закриваються. (Наприклад, пластикові пляшки, скляні банки з металевими кришками – закрутками і т. п.) Можна зберігати в тканинних мішечках, які потрібно попередньо вимочити в солоній ропі і висушити. 2022 р.

Як зберегти квасолю довго?

Квасоля, звільнену від стручків, розкладають на деку і відправляють у духовку на десять хвилин. Температура – ​​90 градусів. – Бобові пересипають у тару, яку можна герметично закрити, та відправляють у холодильник. Підготовлена ​​в такий спосіб квасоля збережеться не одну зиму. Збережена копія

Що робити, щоб у квасолі не завелися жучки?

Для захисту врожаю використовують інсектициди. Це обов'язкова умова для повноцінного формування та дозрівання плодів, а також запорука хорошої безпеки надалі. Для цього застосовують препарати: децис, димефокс, метафокс, фосорган.