У чому робити тушонку вдома

Чи можна домашню тушонку закривати гвинтовими кришками?

Закривати банки краще гвинтовими кришками, попередньо обдаючи їх окропом. Так вони щільніше прилягають до банків. Надсилають баночки в автоклав у касетах. Можна і без них, але в електричному автоклаві на дні знаходиться спіраль, тому щонайменше одну касету потрібно виставити обов'язково. Збережена копія

У чому гасять тушонку?

У чому варять тушонку М'ясо у власному соку тушкують каструлі, духовці, мультиварці або спеціальному апараті – автоклаві. Приготувати тушонку в домашніх умовах можна будь-яким із цих способів. Зазвичай просто закладають м'ясо у банку, додають спеції, накривають кришкою та відправляють готуватися.