Користуватися вакуумним пакувальником (одно- та двокамерним) досить просто. Спочатку варто помістити продукт у спеціальну плівку (пакет). Потім потрібно покласти заготовку в камеру машини та зачинити кришку. Після цих маніпуляцій апарат почне відкачувати повітря із пакета.
Як правильно вакуумувати продукти?
Вакуумування продуктів проходить за схемою поданою нижче:
- Продукт міститься в ємність або пакет На даному етапі вакуумування продуктів Можна використовувати пакети або спеціальні ємності. …
- Створення вакууму в ємностях чи пакетах.
- Пакет запаюється, ємність закривається.
- Зберігання продуктів у вакуумі
Як упакувати продукти у вакуум?
Покладіть продукт (шматок м'яса, риби, сиру і так далі) в пакет і закрийте зиплок практично до кінця, залишивши пакет відкритим лише на пару сантиметрів. 2. Наповніть велику каструлю або іншу ємність, в яку легко поміститься ваш пакет, звичайною водопровідною водою.