Вакууматор для продуктів.

Користуватися вакуумним пакувальником (одно- та двокамерним) досить просто. Спочатку варто помістити продукт у спеціальну плівку (пакет). Потім потрібно покласти заготовку в камеру машини та зачинити кришку. Після цих маніпуляцій апарат почне відкачувати повітря із пакета.

Як правильно вакуумувати продукти?

Вакуумування продуктів проходить за схемою поданою нижче:

  1. Продукт міститься в ємність або пакет На даному етапі вакуумування продуктів Можна використовувати пакети або спеціальні ємності. …
  2. Створення вакууму в ємностях чи пакетах.
  3. Пакет запаюється, ємність закривається.
  4. Зберігання продуктів у вакуумі

Як упакувати продукти у вакуум?

Покладіть продукт (шматок м'яса, риби, сиру і так далі) в пакет і закрийте зиплок практично до кінця, залишивши пакет відкритим лише на пару сантиметрів. 2. Наповніть велику каструлю або іншу ємність, в яку легко поміститься ваш пакет, звичайною водопровідною водою.