Все що корисне для серця та судин

Особливо корисний лосось, але й форель, тунець та скумбрія не позбавлені приємних властивостей, адже в них міститься безліч корисних жирних кислот омега-3, що знижують ризик захворювання на коронарні артерії. До того ж регулярна присутність риби у вашому меню знизить ризик появи інфаркту міокарда.

Чим краще підгодувати серце?

Серцевий м'яз живлять три мікроелементи – калій, магній та кальцій. Вони регулюють серцевий ритм, знижують кров'яний тиск, виводять з організму поганий холестерин та надмірну рідину. Включіть у свій раціон сухофрукти, крупи, картопля в мундирі, кисломолочні продукти, сир, морську рибу, хліб з висівками та зелень.

Що любить наше серце?

Серце любить просту та корисну їжу Включайте у свій раціон продукти, корисні для серця: – серце любить прості, натуральні та свіжі продукти – овочі, фрукти, цільнозернові продукти, рибу, нежирні молочні продукти, горіхи, бобові та зелень.