Найдовше зберігатися м'ясний бульйон (з м'яса тварин та птахів). Зберігаючи при температурі від 4 до 8 ° С (зазвичай така на середній полиці в холодильнику), його можна, можливо вживати в їжу протягом тижня, але за умови, що через кожні два дні його повторно кип'ятити. Інакше він прокисне через 2 добу.10 лют. 2021 р.
Скільки може зберігатись яловичий бульйон?
Яловичий бульйон зберігають у холодильнику не більше тижня. Щодва дні бульйон потрібно доводити до кипіння, щоб продовжити термін придатності до максимуму.
Скільки можна зберігати у холодильнику кістковий бульйон?
Кістковий бульйон можна використовувати скрізь, де використовується м'ясний або курячий бульйон, наприклад, у супах, підливах, соусах. Кістковий бульйон можна заморожувати та зберігати в холодильнику до 1-2 місяців і більше.