Як краще зробити навагу

Чи потрібно чистити рибу навагу від луски?

Можна спробувати зняти шкіру (не завжди допомагає), але тоді загубиться одна з фішок – апетитна хрумка скоринка. Чистити та смажити навагу дуже просто – На її камуфляжної, бурої з зеленими і рудуватими відтінками шкірі майже немає луски, вона мікроскопічна. М'ясо у наваги дієтичне, нежирне, ніжне.

Скільки часу потрібно смажити навагу?

Шматочки наваги, обвалені в муки, викладаємо в сковороду і смажимо на середньому вогні, приблизно, 18-20 хвилин, періодично перевертаючи. Час смаження залежить від величини шматочків. Рибка повинна вийти з гарною рум'яною скоринкою з двох боків. Збережена копія