Як лаваша зробити конвертики

Як правильно загорнути Бендеріки з лаваша?

Лаваш наріжте довгими широкими смужками, а потім загорніть фарш.. Головне — не класти надто багато начинки, бо важко буде все вмістити. Готові бендерики вмокаємо у збитому яйці та обсмажуємо у маслі на невеликому вогні. Можна подавати до борщу або бульйону або ж їсти просто зі сметаною та зеленню.

Як зробити з круглого лаваша трикутники?

Лаваш розрізати на довгі смуги завширшки близько 9-10 см. Кожну смужку лаваша змастити розтопленим вершковим маслом|мастилом|. На край смужки викласти 1-2 столові ложки начинки із сиру та ковбаси. Один кут лаваша згорнути, накривши начинку, щоб вийшов трикутник (як на фото).