Як можна обсмажити каву

Обсмаження в домашніх умовах проводять на середньому полум'ї середньої конфорки. Сковорідку спочатку прожарити на вогні 15 секунд. Зелені кавові боби висипають на розпечену поверхню і одразу починають перемішувати дерев'яною лопаткою або віночком. З цього моменту відраховують час смаження на секундомере.16 сент. 2019 р.

Як правильно обсмажити мелену каву?

Обсмаження кава на пательні

  1. Чавунна або сталева сковорода має бути великою та ідеально очищеною.
  2. Поступово розподіліть зерна на поверхні. …
  3. На процес піде близько 20 хвилин, температуру слід поступово збільшувати.
  4. Не припиняйте заважати кава – до появи першого тріску та очікуваного відтінку.

Збережена копія

Чи можна смажити мелену каву?

Обсмажувати та молоти зерна рекомендується незадовго до вживання, тому що пік їх смакових та ароматичних характеристик припадає на першу добу після обсмажування. А після помелу кава з перших хвилин починає втрачати свої смакові якості.