Як можна приготувати печінку свині

Що можна приготувати зі свинячої печінки?

  • Печінкові оладки з манкою Печінкові оладки, приготовані з додаванням манки, виходять дуже м'якими, …
  • Печінкове суфле в духовці.
  • Підливка з свинячої печінки
  • Печінкові котлети з свинячої печінки
  • Свиняча печінка по-строганівськи.
  • Відбивні з свинячої печінки
  • Свиняча печінка в клярі.
  • Свиняча печінка в духовці

Скільки потрібно гасити свинячу печінку, щоб вона стала м'якою?

Гасити 40-50 хвилин на середньому вогні. Час приготування залежить від величини шматків, і навіть віку тварини. Печінка молодої свині приготується дещо швидше. Тут важливо стежити за кількістю рідини, в якій гаситься печінка. Збережена копіяПохожі