Що можна приготувати зі свинячої печінки?
- Печінкові оладки з манкою Печінкові оладки, приготовані з додаванням манки, виходять дуже м'якими, …
- Печінкове суфле в духовці.
- Підливка з свинячої печінки …
- Печінкові котлети з свинячої печінки …
- Свиняча печінка по-строганівськи.
- Відбивні з свинячої печінки …
- Свиняча печінка в клярі.
- Свиняча печінка в духовці
Скільки потрібно гасити свинячу печінку, щоб вона стала м'якою?
Гасити 40-50 хвилин на середньому вогні. Час приготування залежить від величини шматків, і навіть віку тварини. Печінка молодої свині приготується дещо швидше. Тут важливо стежити за кількістю рідини, в якій гаситься печінка. Збережена копіяПохожі