Як можна приготувати тушку курки

Як економно використовувати курку?

З шматочків курки знімаємо м'ясо, поділяємо його на шматочки і ділимо на 4-6 порцій (залежно від кількості їдків у сім'ї). Частину м'яса можна використати відразу, а частину порційно заморозити. З цього м'яса у нас вийдуть чудові м'ясні підливи, які можна подавати з будь-якими гарнірами.

Що можна покласти в курку під час запікання?

Всередину птаха покладіть часник, лимон, шматочки апельсина, що залишилися, корицю і розмарин. Закріпіть зубочистками та зв'яжіть ніжки птиці кулінарною ниткою. Змастіть курку олією зі спеціями та покладіть у пакет для запікання. Готуйте приблизно 50–60 хвилин за температури 190 °С.