Як можна смажити без олії

На сковороді: Смажити м'ясо без додавання олії можна і у звичайній сковороді з антипригарним покриттям. Природних жирів м'яса достатньо, щоб воно добре приготувалося, але якщо все ж таки хочете додати трохи рідини, щоб уникнути пригорання використовуйте невелику кількість газованої мінеральної води.

На чому можна посмажити, якщо немає рослинної олії?

Як смажити їжу без соняшникової олії? Варіантів багато!

  • Маргарін Маргарін можна використовувати для смаження. …
  • Вершкове масло З вершковим олією аналогічно. …
  • Топлене масло
  • Кокосовий жир.
  • Мінеральна вода …
  • Сало …
  • Топлене масло
  • Деко з покриттям та папір для випічки

Чим можна замінити олію для смаження Якщо немає олії?

Чим замінити соняшникова масло

  • Арахісове масло: точка димлення – близько 230 градусів.
  • Кунжутне – близько 210 градусів.
  • Соєве рафіноване – близько 250 градусів.
  • Масло авокадо – близько 270 градусів.
  • Пальмове – близько 235 градусів.