На сковороді: Смажити м'ясо без додавання олії можна і у звичайній сковороді з антипригарним покриттям. Природних жирів м'яса достатньо, щоб воно добре приготувалося, але якщо все ж таки хочете додати трохи рідини, щоб уникнути пригорання використовуйте невелику кількість газованої мінеральної води.
На чому можна посмажити, якщо немає рослинної олії?
Як смажити їжу без соняшникової олії? Варіантів багато!
- Маргарін Маргарін можна використовувати для смаження. …
- Вершкове масло З вершковим олією аналогічно. …
- Топлене масло …
- Кокосовий жир.
- Мінеральна вода …
- Сало …
- Топлене масло …
- Деко з покриттям та папір для випічки
Чим можна замінити олію для смаження Якщо немає олії?
Чим замінити соняшникова масло
- Арахісове масло: точка димлення – близько 230 градусів.
- Кунжутне – близько 210 градусів.
- Соєве рафіноване – близько 250 градусів.
- Масло авокадо – близько 270 градусів.
- Пальмове – близько 235 градусів.