Як називається дрібна нарізка?

Конкасі у перекладі з французької означає «дрібний кубик» і передбачає своєрідний спосіб нарізки, сенс якого полягає в попередньому очищенні овочів від шкірки та насіння. Найчастіше способом конкасі нарізають помідори та солодкий перець.17 Nov 2014

Ось основні їх.

  • Соломка. Використовується для нарізки картоплі, моркви, буряків та інших сирих овочів перед варінням або смаженням. …
  • Брусочки. за формі та техніку нарізки це та сама соломка, але товстіша. …
  • Кубики. …
  • Кружочки та часточки. …
  • Кільця, півкільця, кубики. …
  • Сасагакі – стругання. …
  • Кацура-муки – кругова нарізка.

Карвінг (від англ. carving – «вирізання») в кулінарії – мистецтво художнього різання по овочах та фруктах.

Сашимо Одна з найдавніших японських страв готується з морепродуктів, найрізноманітніших видів риби, а також яловичини. М'яка риба нарізається скибочками товщиною в сантиметр, щільніша — близько міліметра, отруйна, але подається в ресторанах із спеціально сертифікованими кухарями риба фугу ще тонше.