Як швидко прибрати курку

Як легко вбити курку?

Курку затискають між колінами (можна помістити її тіло в мішок, зав'язавши його кінці біля шиї), беруть однією рукою за голову, і за допомогою ножа роблять надріз під мочкою вуха, відступивши приблизно на 2 см. При цьому перерізається яремна вена, лицьова та сонна артерії. Ніж вибирають гострий, довжина розрізу зазвичай не перевищує 1.5 см. Збережена копія

Чи можна їсти курку відразу після вибою?

Після вибою курку общипують, видаляють нутрощі і промивають у холодній воді. Далі тушка повинна дозріти та придбати належні смакові якості, оскільки відразу після забою м'ясо стає жорстким. Для цього її залишають остигати при кімнатній температурі протягом 6-8 годин.