Як швидко псується свіжа риба

Без охолодження свіжа риба псується за кілька годин, при охолодженні її можна зберегти протягом 1–2 днівпісля чого потрібно приготувати або викинути. Заморожувати рибу, яка пролежала кілька днів, не рекомендується.16 сент. 2019 р.

Як швидко псується риба за кімнатної температури?

двох годин Вважається, що риба і м'ясо – це продукти, що швидко псуються. Тому при кімнатній температурі їх не можна тримати більше двох годин. Такий період зберігання стосується і молочних інгредієнтів, після пройденого часу вони починають псуватись, скисати.

Скільки може зберігатись свіжа риба?

Таким чином, у холодну пору року великі особини зберігаються 12 діб, дрібні – 9 діб, у теплу -велику рибу зберігають 10 днів, дрібну – 7 днів. Копчена риба гарячого чи холодного копчення повинна обов'язково зберігатися у холодильниках.