Навіть якщо горох продавався у заводській упаковці, крупу перед варінням потрібно промити до прозорої води. Горох обов'язково потрібно замочити у холодній воді на 5 годин, а краще на ніч. Це значно скоротить час варіння каші. Якщо немає часу довго замочувати горох, можна прискорити процес з допомогою соды.12 лист. 2022 р.
Як прискорити процес варіння гороху?
Як ще прискорити процес Після закипання додайте в горох пару ложок олії або вершкового масла.. Через 10-15 хвилин після закипання всипте по 1/2 чайної ложки соди на кожні 2 літри води. Так горох стане м'яким вже за 5–7 хвилин. Збережена копія
Як зварити горох за 20 хвилин?
Інші застосовували соду для прискорення варіння. Справді є такий прийом. Невелика дрібка харчової соди закидається в каструлю з окропом, в якій вариться горох.. І відбувається диво – горошок розварюється протягом 20 хвилин.