Як смачно приготувати гарбуз у духовці шматочками з медом швидко та смачно рецепти з фото

Як правильно запікати гарбуз?

Як запекти гарбуз зі шкіркою Випікати близько години за 200 °С. Якщо у тебе великий гарбуз, наріж його шматочками, посип цукром або корицею і поклади у форму шкіркою вниз. Випікай приблизно 40 хв. при 180 °С. Шматочки гарбуза, запечені зі шкіркою, добре тримають форму і не розпадаються.

Скільки потрібно запікати гарбуз?

Поставте лист у попередньо розігріту до 200 °С духовку. Запікайте гарбуз протягом 20-30 хвилин до м'якості та золотистого кольору. Перевіряти готовність можна за допомогою дерев'яної шпажки.