Як випічку знову м'якою зробити

Для того, щоб розм'якшити хліб у духовці, потрібно нарізати такі ж невеликі шматочки, як і для мікрохвильової печі. Потім обгорнути їх змоченим у воді паперовим рушником і помістити в духовку, розігріту до 180 градусів.. Достатньо 2-3 хвилин, щоб хліб знову став м'яким. 10 вер. 2018 р.

Що зробити, щоб скоринка пирога була м'якою?

Для цього є два варіанти: додати трохи цукру в яєчну суміш (чайна ложка без гірки) або взяти лише жовток. Молоко на відміну від яйця дає ніжну м'яку скоринку. За 5-10 хвилин до готовності пиріг вийняти та змастити теплим молоком.

Чому тісто після випікання тверде?

Багато борошна та мало води. Якщо тісто «забите» мукою, то й випічка буде твердою. Яйця. Велика кількість яєць у тесті знищує пишність і робить його твердим.