Як правильно замаринувати цибулю для оселедця?
Готуємо маринад, наливаємо в ємність воду, додаємо цукор, сіль, оцет, і ретельно перемішуємо. Нарізаємо цибуля тонкими півкільцями, шаткуємо дрібно петрушку, кладемо в ємність, добре перемішуємо, і складаємо в півлітрову банку. Заливаємо цибуля маринадом. Закриваємо кришкою. Збережена копія
Скільки можна тримати цибулю у маринаді?
3 тижні Поради щодо зберігання маринованої цибулі Правильно приготовлена цибуля можна зберігати в холодильнику без шкоди для смаку 2-3 тижні. Звичайно, ємність має бути щільно закрита, а цибуля вся занурена в маринад. Перед вживанням рідину злити через ситечко.