Як замаринувати гриби печериці в домашніх умовах смачно та швидко для шашлику

Скільки маринувати печериці для мангалу?

Гриби можуть стояти у цьому маринаді від 15 хвилин до 3 годин. Від цього менш смачними вони не стануть. Перед приготуванням їх краще нанизувати на шампури, але підійде решітка.

Як смачно приготувати печериці на мангалі?

Процес приготування

  1. Печериці ретельно вимийте і помістіть у миску.
  2. Додайте до грибів сметану, гірчицю, поперчіть їх та посоліть.
  3. Поставте гриби у холодильник на 15–20 хвилин.
  4. Ще раз перемішайте та помістіть печериці на решітку або надягніть на шампури.
  5. Страву готуйте на мангале на вугіллі приблизно 15 хвилин.