Як засолити великого коропа в домашніх умовах смачно та швидко

Скільки часу потрібно солити коропа?

Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідно 6-8 днів. Після засолення перед сушінням або в'яленням рибу промивають і вимочують у воді для видалення надлишків солі: вимочування триває стільки годин, скільки днів солили рибу.

Як правильно засолити рибу?

Філе риби необхідно помити, обсушити паперовим рушником, а потім посипати з обох боків сумішшю солі, цукру та перцю. Візьміть гілочки кропу, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником, і поріжте дрібно. Посипте зверху рибу. Надішліть рибу у герметичну ємність та поставте в холодильник на 4 години.