Як зварити локшину в каструлі?

Щоб вироби не злиплися, можна влити в каструлю трохи олії. Готову локшину відкиньте на друшляк, щоб скла зайва рідина. Якщо ви готуєте суп з локшиноюдодайте її за вказаний вище час до кінця варіння.

Для варіння локшини знадобиться велика кількість окропу або бульйону. У закипілу рідину всипають відразу всю кількість локшини і відразу перемішують, щоб не злиплася. Варити 5-7 хвилин в залежності від розміру та товщини локшини. Яєчну локшину варити швидше за звичайну, 3-4 хвилини.

Закип'ятимо два літри води, трохи підсолити за смаком. Викладемо у воду 100-150 г локшини — її обсяг під час варіння збільшиться приблизно вдвічі. І найголовніша відповідь — скільки варити локшину удон. Проваримо її протягом 5-7 хвилин, потім спробуємо – вона має бути м'якою.