Якщо прокисла капуста що робити

Найперевіреніший спосіб, як нейтралізувати кислоту капусти або як виправити смак квашеної капусти – це добре її промити. Таким чином, кислий смак можна зробити менш різким. Чим кисліше капуста, тим інтенсивніше її варто промивати. Найкраще для цього використовувати друшляк.23 груд. 2022 р.

Що можна зробити з перекисною капустою?

Частина перекислої капусти можна просто віджати, скласти щільно в літрові банки та зверху залити невеликою кількістю охолодженого окропу. Зберігати її краще в холодильнику, а використовувати для приготування солянки. На качан свіжої капусти для такої солянки кладіть 1-2 жмені квашеної. Збережена копія

Як забрати кислоту з капусти?

Натерти на терці солодке яблуко чи моркву, додати капусту. Дати продуктам потоваришувати приблизно 15 хвилин. Яблуко і забере зайву кислоту з капусти. Після цього заправити олією та цибулею.