З чого роблять дно каструль

Як правило, це посуд для індукційних плит. Перший шар – нержавіюча сталь. Другий шар – чистий алюміній, що рівномірно розподіляє тепло по всій площі виробу. Третій шар – нержавіюча сталь, що утримує тепло і тим самим економить енергію.

Який матеріал найкраще для каструль?

Найпопулярніші каструлі – з нержавіючої сталі та сплавів чавуну. Вони міцні, довговічні, невибагливі у догляді. Багато покупців віддають перевагу мідному, керамічному, алюмінієвому та емальованому посуду. Нержавіюча сталь.

Який метал краще для каструль?

Найбільш якісними є каструлі з медичної сталі 18/10 – вони не схильні до механічних пошкоджень і при використанні практично не темніють, довго зберігаючи свої експлуатаційні параметри; матеріал та товщина дна.