З чого роблять фіброуз

Фібровузна оболонка марки «Фіброуз» виготовляється з целюлози з натуральною паперовою основою з довгих волокон манільської пеньки (абаки), яка має високу межу міцності при розтягуванні, відрізняється стабільністю екструзійних властивостей та ідеально підходить для формування батонів ковбасних виробів.

Чи можна їсти фіброву оболонку?

Правда на відміну від колагенових та натуральних оболонок фібровузна оболонка є неїстівною.

Що таке фібровузна оболонка?

Фіброузні оболонки VISKASE – віскозно-армовані оболонки, які отримують з використанням спеціального паперу, просоченого целюлозою. Ці оболонки відрізняються винятковою рівномірністю діаметра і дуже високою механічною міцністю, залишаючись газо і вологопроникними.