З чого роблять кондитерську глазур

Глазур виготовляють з тонкоподрібнених компонентів: цукру та (або) його замінників, масла какао та (або) жирів – еквівалентів або замінників масла какао або без них, тертого какао та (або) какао-порошку або без них, та інших харчових компонентів.

Чим відрізняється шоколад від кондитерської глазурі?

До складу справжнього шоколаду входить какао-масло, какао терте та натуральні добавки. Чим глазур відрізняється від шоколаду? Тим що у шоколадну глазур замість какао-олії додають його замінники – пальмову, пальмоядрову та кокосову олії.. Це інгредієнти, виведені у промисловий спосіб.

Що таке кондитерська глазур?

Кондитерська глазур – солодкий інгредієнт, який використовують для виготовлення різних видів десертів. Глазур'ю покривають зефір, торти, тістечка, випічку та інші види десертів. Збережена копія