З чого роблять столову ложку

Вихідним матеріалом для виготовлення ножів, ложок і виделок, що входять до комплектів столових приладів, зазвичай служить нержавіюча сталь — так називається сталевий сплав із вмістом хрому не менше 13%, що надійно захищає кулінарні інструменти від утворення іржі, впливу кислот та лугів.3 травня 2012 р.

Яка сталь використовується для столових приладів?

Аустенітна нержавіюча сталь – найпоширеніший матеріал, який використовується для виготовлення кухонного начиння, у тому числі столових приладів. Завдяки хромонікелевому сплаву, що входить до складу, така сталь не схильна до корозії. При цьому вона екологічно чиста та безпечна для здоров'я людини.

Як виготовляють ложки з металу?

Оператор встановлює відповідний штамп – виделки, їдальні або чайні ложки – І вирубує плоску заготівлю. Після вирубки заготівлі ложок прокочують на іншому верстаті. — Товщина металу у заготівлі — два міліметри, — пояснює Ольга Решетняк. — Щоб надати ложці форму черпака потрібно розкачати метал до одиниці. Збережена копія