Даже є кристалічний цукор у вигляді великих кристалів, який готують з цукрового сиропу та виноградного соку. Даже може бути різних кольорів: від білого до коричневого.
Як виготовляють узбецький цукор?
Даже готують з виноградного соку з додаванням певних прянощів або концентрованого цукрового сиропу, який у процесі варіння кристалізується навколо спеціально підготовлених ниток. Даже буває різних відтінків: від білого до світло-жовтого і темно-коричневого кольору (залежно від тривалості варіння). Збережена копія
Чим корисний узбецький цукор?
В Узбекистані є навіть умільці, які додають навіть замість традиційного солоду у пиво. Така широка сфера застосування виникла через щиру віру в те, що він допомагає при болях у животі, мігренях, отруєннях, анемії, занепаді сил і проносі. Даже містить не сахарозу, як думає багато хто, а глюкозу і фруктозу. Збережена копія