Як правильно приготувати шашлик у духовці

На якому режимі готувати шашлик у духовці?

Курячий шашлик у духовці треба готувати за температури 200 °C, а шашлик з іншого м'яса — при 230–240 °C. Завдяки сильному нагріванню м'ясо покриється рум'яною скоринкою, а всередині залишиться соковитим: з нього не випарується рідина. Поставте шашлик у духовку на 20-30 хвилин. Збережена копія

Що треба зробити, щоб шашлик був соковитим?

До маринаду слід додати склянку води. При жарінні вона випарується, але збереже соковитість м'яса. Додавання кілька ложок соняшникової чи оливкової олії створює на м'ясі найтоншу плівку, яка допомагає зберегти вологу під час смаження. Так шашлик виходить соковитим.