Досвідчені кулінари рекомендують використовувати кукурудзяний крохмаль. Взяти можна і картопляний, але слід пам'ятати, що він може змінити смак страви в небажаний бік. Якщо на кухні немає ні манки, ні крохмалю, допоможе звичайне борошно: приблизно в такому ж обсязі, як і попередні інгредієнти. 9 жовт. 2021 р.
Що додати в сир якщо він рідкий?
Якщо ваш сир вийшов зовсім рідким, то додайте до нього чайну ложку картопляного крохмалютоді при випіканні начинка схопиться.
Чому виходить рідкий сир?
1. Сир надто перегрівся і відсікло багато рідини. 2. Сир недогрівся і велика його кількість не закріпилася і залишилася рідкою, внаслідок чого пішла разом із сироваткою. Збережена копія