Паприка копчена – приправа, що отримується з перцю чилі. Батьківщиною спеції вважається сонячна Іспанія! Там пряність називається піментон. За ступенем «пекучи» розрізняють м'яку, середню і гостру копчену паприку.
У чому різниця між копченою паприкою та звичайною?
Копчена паприка відрізняється від звичайної, насиченим кольором та яскравим смаком. Підходить для застосування: – Маринування (шашлик з різних видів м'яса), поєднується з бобовими, застосовується для запечених овочів, для приготування фаршу, домашніх делікатесів, типу буженини, копчення будь-якої риби, салатів.
Як зробити копчену паприку?
В домашніх умовах закоптити паприку можна в класичній мультиварці. … Процес приготування за рецептом виглядає так:
- На дно укладають тирсу або тріску.
- Вибирають режим "Гаряче копчення", якщо він є.
- Уклавши нарізані перці на підставку, включають агрегат на 40 хвилин.
Збережена копія