З чого роблять копчену паприку

Паприка копчена – приправа, що отримується з перцю чилі. Батьківщиною спеції вважається сонячна Іспанія! Там пряність називається піментон. За ступенем «пекучи» розрізняють м'яку, середню і гостру копчену паприку.

У чому різниця між копченою паприкою та звичайною?

Копчена паприка відрізняється від звичайної, насиченим кольором та яскравим смаком. Підходить для застосування: – Маринування (шашлик з різних видів м'яса), поєднується з бобовими, застосовується для запечених овочів, для приготування фаршу, домашніх делікатесів, типу буженини, копчення будь-якої риби, салатів.

Як зробити копчену паприку?

В домашніх умовах закоптити паприку можна в класичній мультиварці. … Процес приготування за рецептом виглядає так:

  1. На дно укладають тирсу або тріску.
  2. Вибирають режим "Гаряче копчення", якщо він є.
  3. Уклавши нарізані перці на підставку, включають агрегат на 40 хвилин.

Збережена копія