Авокадо як використовувати в їжу правильно

Фрукт можна їсти просто так. Особливо смачно буде, якщо приправити його лимонним соком і сіллю. Можна покласти м’якоть на хліб, приготувати незвичайні бутерброди. Авокадо чудово поєднується з червоною рибою, яйцями та вершковим сиром.3 травня 2021 р.

У принципі, якщо ви хочете зробити гуакамоле або пюре з авокадо, то можна, якщо немає іншого варіанту, купити плоди з темними лійками або темними плямами на шкірці, потім вирізати зіпсовані частини і викинути. М’якоть, що залишилася, можна пюрирувати, приготувати крем, гуакамоле або намазку на хліб. Збережена копія

В авокадо багато мононенасичених жирних кислот, які позитивно впливають на роботу серця. 77% калорій в авокадо – це корисні жири. Більший обсяг із них – олеїнова кислота, вона допомагає стабілізувати рівень холестерину в крові.

Відповідь на запитання “Коли краще їсти авокадо?” стає очевидною: зранку і до обіду. На вечерю краще віддати перевагу продуктам, які не завадять якісному сну. Авокадо на сніданок посприяє швидкому пробудженню обмінних процесів і дасть організму заряд бадьорості на весь день.