Чим корисний качиний паштет?

Печінка качки та курки схожі, але качиний паштет за структурою жирніший. Качка вважається дієтичнішою, тому що краще засвоюється. Не варто забувати про користь качиної печінки, бо вона містить калій, магній, кальцій, цинк, селен, мідь, а також вітаміни А, PP та ряд вітамінів B.Nov 30, 2017

Печінка качки небагато відрізняється від курячою, має качиний присмак і навіть запах у неї при готуванні не "печінковий", а більше качиний. Нам (навіть чоловікові) печінка сподобалася. Ніжна, ніякої гіркоти (на жодній не бачила присутності жовчі).

Оскільки качина печінка – Дуже делікатний і ніжний продукт, у свіжому вигляді вона не зможе довго зберегтися – її слід як можна скоріше вжити.

Хімічний склад печінки качиною містить: холін, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12 і РР, а також необхідні людському організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо, хлор та сірку, йод, хром, фтор, молібден, олово, кобальт, нікель, фосфор та натрій.