Що таке норі, де і для чого його використовують?

Сушені листи норі. це їжа, яку виготовляють із їстівної червоної водорості шляхом висушування, пресування та прожарювання. У сучасному житті водорості норі найчастіше використовують при приготуванні суш і ролів.

Що таке норі Готові листи використовують у приготуванні страв. Переважно для ролів, суші та онігірі – японських пиріжків. Норі, Як і інші морські продукти, – джерело йоду, який необхідний для синтезу гормонів щитовидної залози.

Норі відносяться до групи червоних водоростей. Це чудове джерело цінних інгредієнтів. Містять практично всі мінерали, що містяться в морській воді. У них багато легкозасвоюваного білка, заліза, йоду, цинку, марганцю, фосфору, міді та клітковини, а також вітамінів групи А, В та вітамін С.

– у млинцях та оладках норі добре замінює жовток як сполучна речовина без грама холестерину. трапеза: миска з рисом, піа-ла з супом, рибна страва та кілька гарнірів, включаючи мариновані овочі. Жодна зі страв не претен-дує на звання головного.