Чим корисний салат із фунчози?

Залізо, що міститься в фунчозі, бере участь у кровотворенні, сприяє підвищенню рівня гемоглобіну в крові (Calorizator). Основною корисною властивістю фунчози можна назвати відсутність глютену, непереносимість якого є у багатьох і може виникнути майже у кожного похилого віку.

Корисні властивості крохмальної локшини полягають у багатому вітамінному та мінеральному складі. Фунчоза містить вітамін РР, токоферол (Е), вітаміни групи В, багата мікро- та макроелементами такими, як натрій, фосфор, кальцій, калій, селен, магній, залізо та ін.

У 100 г готового продукту міститься всього 82 калорії, так що ви сміливо можете додати фунчозу у свій раціон при схудненні та дієтах. Ви навіть можете сміливо вмикати цю локшину у своє вечірнє меню.

Рецепт пп фунчози підходить тим, хто дотримується дієти. Цю страву також готують у піст, тому що в ній містяться лише рослинні інгредієнти. У локшини досить висока калорійність – 320 ккал.