Що міститься у свинині?

Свиняче м'ясо багате цинком та магніємТому вживання його в їжу позитивно позначається на потенції та роботі серцево-судинної системи. Також у свинині міститься амінокислота лізин, необхідна повноцінного формування кісток.

Крім того, в свинини міститься дуже велика, порівняно з іншими видами м'яса, кількість вітамінів групи В – В1, В2, В3, В6 та В12. Свинина також багата білком, і тому матерям, що годують, рекомендують вживати в їжу свинячі ніжки, так як це м'ясо сприяє виробленню грудного молока.

Кому рекомендується обмежити споживання свинини «Вживання жирних частин цього м'яса слід обмежити людям із надмірною масою тіла, із захворюваннями підшлункової залози, з порушеннями ліпідного обміну і тим, у кого Високий ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

М'ясо свині містить такі речовини, як: тіамін – це один із вітамінів групи B, який необхідний для підтримки основних фізико-хімічних процесів організму людини. Яловиче м'ясо і баранина містять не так багато цієї речовини, як свинина.