Безлактозні вершки на вигляд ні чим не відрізняються від звичайних. Вони такого ж білого кольору з такою ж щільністю за структурою. Вони такі ж смачні. Хоча ні, вони смачніші.10 Sept 2019
Безлактозні вершки виготовлені з натурального незбираного коров'ячого молока з додаванням спеціального ферменту, що розщеплює лактозу. Вони збереглися всі корисні для організму властивості молока, але відсутня лактоза. Смак вершків класичний, молочно-солодкий, за консистенцією досить густі.
Молоко без лактози повністю зберігає свою користь, але не призводить до проблем із ШКТ при лактазній недостатності. Мікроелементи молока впливають на розвиток міцних кісток та зубів за рахунок кальцію, фосфору та вітаміну D.
Основною цінністю молока без лактози є наявність білків: казеїну, альбуміну та глобуліну, а також вітаміну B12, який відсутній у рослинних продуктах і дуже важливий для профілактики анемії. Крім того, у рослинному молоці дуже мало вітаміну D та кальцію, тому його часто збагачують цими елементами.