Вживання пшеничного клейковини в їжу сприяє нормалізації гемоглобіну в крові, зростанню та відновленню тканин, зміцненню імунітету, нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, зміцненню кісток (Калоризатор).
Як впливає клейковина на організм?
Власне, непереносимість глютена нагадує алергію. Наслідки вживання клейковини можуть бути і страшнішими за здуття живота – організм може перестати засвоювати вітаміни, білки та вуглеводи, що загрожує діабетом, раком кишечника. Один нюанс – лише для хворих на целіакію. Збережена копія
Навіщо потрібна клейковина?
Застосування сухої клейковини дозволяє підвищити водопоглинання при замісі тіста, продовжити термін зберігання виробів, покращити структуру та пористість, збільшити питомий обсяг хліба. Суху клейковину використовують також для виготовлення фаршу та макаронних виробів. Збережена копіяПохожі