Що можна додати до фаршу для клейкості?

З цією метою досвідчені господині часто використовують розм'яту варену картоплю, кукурудзяний або картопляний крохмаль, запарені вівсяні пластівці, манну крупу, майонез, тертий сир. Всі ці компоненти можна сміливо додавати до будь-якого фаршу замість яйця.21 Oct 2021

Кулінари радять додавати не цілі яйця, а лише жовтки – вони допоможуть скріпити фарш. Однак, якщо переборщити з кількістю яєць, готові котлети будуть тугими. – MAGGI® На друге для котлет. Вміст пакетика висипати в 150 мл теплої води, розмішати, дати настоятися 2 хвилини, а потім додати|добавляти| фарш.

Багато господинь додають замість яйця терту картоплю, кукурудзяний або картопляний крохмаль, манку, будь-яку крупу або пластівці. Можна додати майонез. Найніжніші котлети виходять з тертою картоплею або пюре замість яйця.

Олія та вершки Деякі господині додають у фарш сало чи жир. Оскільки, коли жир розтоплюється при жарінні, це надає котлетам соковитості. Однак котлети виходять набагато еластичнішими і ніжнішими, якщо замінити жир вершками і додати ще шматочок розм'якшеного вершкового масла.