Як правильно маринувати м'ясо для шашлику?
Для приготування маринаду виконайте просту послідовність:
- Очистіть і помийте цибулю, наріжте її кільцями і додайте|добавляйте| до м'яса.
- Додати сіль, перець, лавровий лист і все перемішати.
- Додайте приправу і знову перемішайте, з'єднайте все з м'ясом.
- Залийте кефіром і перемішайте.
Збережена копія
У чому замаринувати шашлик зі свинини?
Простий і надійний рецепт – шашлик зі свинини в оцті. Напевно, кожен має свою думку, в чому краще маринувати шашлик – в вині, кефірі, майонезі чи мінеральній воді. Але цей спосіб вас ніколи не підведе, шашлик зі свинини в оцті завжди виходить м'яким, ніжним, а ще швидким! Збережена копія