Як замаринувати правильно м'ясо для шашлику

Як правильно маринувати м'ясо для шашлику?

Для приготування маринаду виконайте просту послідовність:

  1. Очистіть і помийте цибулю, наріжте її кільцями і додайте|добавляйте| до м'яса.
  2. Додати сіль, перець, лавровий лист і все перемішати.
  3. Додайте приправу і знову перемішайте, з'єднайте все з м'ясом.
  4. Залийте кефіром і перемішайте.

Збережена копія

У чому замаринувати шашлик зі свинини?

Простий і надійний рецепт – шашлик зі свинини в оцті. Напевно, кожен має свою думку, в чому краще маринувати шашлик – в вині, кефірі, майонезі чи мінеральній воді. Але цей спосіб вас ніколи не підведе, шашлик зі свинини в оцті завжди виходить м'яким, ніжним, а ще швидким! Збережена копія