Що можна подрібнити Чоппером?

Чоппером виходить гарна консистенція супу-пюре з рубаними шматочками, чудовий паштет, фаршмак, фарш для рубаних котлет, рубана зелень для салату. Часто в чоппер мелять сир для салатів, паст.Nov 22, 2017

Подрібнювачем зручно нарізати сире м'ясо чи рибу, створювати рівну овочеву нарізку. За допомогою подрібнювача легко можна, можливо приготувати домашній майонез. Більш потужні сучасні подрібнювачі можуть поєднувати функції міксера або невеликого кухонного комбайна.

Блендер стаціонарного типу оптимально підходить для приготування рідких страв супів, смузі, мусів, соусів, підлив. Крім цього, зрозуміло, у ньому можна подрібнювати та інші інгредієнти – наприклад, м'ясо для котлет, варені овочі для пюре, сир для запіканки або горіхи для випічки.

Як користуватися подрібнювачем? Увімкніть холодну воду. Увімкніть подрібнювач і скиньте відходи у зливний отвір. Після закінчення процесу подрібнення (який Ви визначите за звуком), дайте холодній воді текти ще протягом 10 секунд, після чого вимкніть подрібнювач.