Що потрібно, щоб стати ресторатором?

Повинен знати Ресторатор повинен володіти знаннями відразу в кількох областях. Насамперед, він повинен добре розбиратися в процесі закупівлі продуктів та приготування страв. Часто ресторатор, в рамках концепції ресторану, сам вибирає шеф-кухаря. Також він повинен володіти кадровими питаннями, тобто.

У яких вузах Москви можна здобути професію Ресторатор?

  • Московський Інститут Технологій та Управління …
  • Університет Синергія …
  • Російська міжнародна академія туризму.
  • Російський університет дружби народів.
  • Російський державний університет туризму та сервісу

У обов'язки ресторатора входить: Розробка ідеї. Підприємець самостійно або за допомогою спеціалістів продумує зовнішній вигляд закладу, напрям у кулінарії, основні страви, інтер'єр. Пошук розташування ресторану, оформлення.