Повинен знати Ресторатор повинен володіти знаннями відразу в кількох областях. Насамперед, він повинен добре розбиратися в процесі закупівлі продуктів та приготування страв. Часто ресторатор, в рамках концепції ресторану, сам вибирає шеф-кухаря. Також він повинен володіти кадровими питаннями, тобто.
У яких вузах Москви можна здобути професію Ресторатор?
- Московський Інститут Технологій та Управління …
- Університет Синергія …
- Російська міжнародна академія туризму.
- Російський університет дружби народів.
- Російський державний університет туризму та сервісу
У обов'язки ресторатора входить: Розробка ідеї. Підприємець самостійно або за допомогою спеціалістів продумує зовнішній вигляд закладу, напрям у кулінарії, основні страви, інтер'єр. Пошук розташування ресторану, оформлення.