Що робити із молодим кокосом?

Кокосову воду молодого кокосу Ви можете подрібнити разом з м'якоттю до стану пюре (занурювальним або стаціонарним блендером). В результаті вийде прекрасний кокосовий крем, який можна використовувати для приготування смузі (наприклад, із полуницею та бананами) або як основу для смачних десертів.

Охолоджений горіх Смак розкритого кокоса зберігається протягом 48 годин у холодильнику. Бажано поміщати плід на полицю, де температурна амплітуда не вагається. Важливо! Смакові властивості цілого плода не змінюються протягом трьох місяців за температури +5*С.

Є м'якоть молодого горіха краще за ложку. Просто зіскребайте її з внутрішньої сторони половинок та насолоджуйтесь. Консистенція м'якоті ніжна і навіть трохи желеподібна.

Як почистити кокос

  1. Злити воду Щоб не забризкати всю кухню, попередньо видаліть кокосовий сік. …
  2. Відкрийте кокос Тепер розколіть шкаралупу будь-яким зручним для вас способом. …
  3. Відокремте м'якоть Якщо кокос не дуже твердий, просто проведіть ложкою, столовим ножем або викруткою між м'якоттю та шкаралупою.

Jan 24, 2021