Спробуйте пропустити підливу через дрібне сито або розбийте грудки за допомогою кухонного комбайна або блендера.Dec 13, 2017
Як позбавитися від грудочок борошна
- Комочки найпростіше розбити блендером.
- Якщо блендера у вас немає, візьміть дрібне металеве сито та процідіть через нього тісто, а грудочки розітріть ложкою.
Jun 15, 2021
Спочатку розмішати гарненько борошно (Крохмаль) в невеликій кількості холодної рідини, потім влити тонким струмком, при помішуванні, в киплячу рідину. Успіхів!!!
І насамкінець, головні секрети соусу «Бешамель»:
- Під час пасерування борошно повинне набути золотистого відтінку. …
- Вливайте молоко в ру поступово, тонким струмком, щоб у ньому не утворилися грудочки.
- Якщо ж освіти грудочок уникнути не вдалося, процідіть соус після приготування.