Спробувати виправити такий крем можна кількома способами:
- Використовуйте желатин. Таким чином вдасться загуснути рідкий крем. …
- Використовуйте кукурудзяний крохмаль. …
- Третій варіант загуснути крем-чиз – загусник крему, що продається у звичайних гіпермаркетах.
May 5, 2021
Використовувати цукровий сироп
- Цукор з'єднати з водою в ковші або маленькій каструлі. Нагріти, помішуючи, поки кристали не розчиняться. Сироп проварити за низького нагрівання 3-5 хвилин. …
- Ввести в крем при постійному збиванні на низьких обертах. Дати крему постояти 10-15 хвилин, сироп схопиться і загусне масу.
Jan 27, 2019
Для того щоб загуснути заварний кремпотрібно поставити на повільний вогонь і додати трохи борошна, обов'язково постійно помішуючи. крем. Багато борошна також не варто додавати, інакше крем вийде дуже густий.