Бренді – міцний напій, виготовлений шляхом безперервної, подвійної чи потрійної перегонки з виноградного соку, виноградних вичавків чи фруктової браги. Коньяк – виноградний бренді, Вироблений шляхом подвійної дистиляції за суворими правилами, що регулюються на законодавчому рівні.
Віскі має міцність від 35 до 65% про. Коньяк більш жорстко регламентований за цим показником – його міцність 40% про. Бренді відрізняється від коньяку і віскі вищою верхньою межею вмісту спирту, його міцність коливається від 35 до 90% про.
Бренді (англ. brandy, від нідерл. brandewijn – "перепалене" або "перегнане" вино) – міцний алкогольний напій, загальний термін для позначення продуктів дистиляції виноградного вина, фруктової або ягідної браги з міцністю понад 37,5 % об.
Бренді – це міцний алкогольний напій, отриманий в результаті перегонки виноградного вина або ягідної/фруктової браги.Бренді з легкими закусками
- м'ясними нарізками;
- твердими сортами сиру;
- свіжими овочами;
- оливками;
- ікрою;
- бутерброди з червоною рибою.
Apr 3, 2019