Що таке бренді та коньяк?

Бренді – міцний напій, виготовлений шляхом безперервної, подвійної чи потрійної перегонки з виноградного соку, виноградних вичавків чи фруктової браги. Коньяк – виноградний бренді, Вироблений шляхом подвійної дистиляції за суворими правилами, що регулюються на законодавчому рівні.

Віскі має міцність від 35 до 65% про. Коньяк більш жорстко регламентований за цим показником – його міцність 40% про. Бренді відрізняється від коньяку і віскі вищою верхньою межею вмісту спирту, його міцність коливається від 35 до 90% про.

Бренді (англ. brandy, від нідерл. brandewijn – "перепалене" або "перегнане" вино) – міцний алкогольний напій, загальний термін для позначення продуктів дистиляції виноградного вина, фруктової або ягідної браги з міцністю понад 37,5 % об.

Бренді – це міцний алкогольний напій, отриманий в результаті перегонки виноградного вина або ягідної/фруктової браги.Бренді з легкими закусками

  1. м'ясними нарізками;
  2. твердими сортами сиру;
  3. свіжими овочами;
  4. оливками;
  5. ікрою;
  6. бутерброди з червоною рибою.

Apr 3, 2019