Скільки часу потрібно гасити капусту броколі?

хрумка броколі — 1,5–2 хвилини варіння; злегка хрумка броколі — 3–4 хвилини; м'яка броколі — 6–8 хвилин.

Як визначити стиглість броколі

  1. Розмір голівки. Її діаметр – 10 см або більше. …
  2. Колір. З настанням зрілості відтінок із світлого стає темно-зеленим. …
  3. Від появи сходів до технічної стиглості проходить у середньому 2 місяці. …
  4. До перших заморозків броколі можна спокійно залишати на грядках, але з пізніше.

Вони повинні бути приблизно однаковими, щоб страва виглядала апетитно. Перед запіканням броколі потрібно відварити. Для цього потрібно поставити на вогонь каструлю із водою. Коли вода закипить, потрібно насипати в неї сіль, а потім опустити суцвіття капусти.