Скільки цукру в Комбучі?

У Комбучі немає жирів, у 100 г напою – 0,3 г білків та 4 грами вуглеводів (фруктози, цукрози).

Як не вбити чайний гриб Раз на тиждень я заварюю три літри чаю з розрахунку п'ять чайних ложок заварки та 50 грамів цукру на літр, остуджують його і заливаю в банку, залишивши в ній трохи готової комбучі. Гриб на час переливань відпочиває у пластиковій тарілочці.

Розведіть заварку гарячою водою, додайте цукор та залиште на 15 хвилин. Процідіть настій, остудіть його до кімнатної температури і перелийте в банку.Інгредієнти:

  1. чайний гриб – 1 шт.
  2. вода питна – 1 л
  3. заварка чайна – 2 ч. л.
  4. цукор – 5 ст. л.

18 Jul 2021

Можна, можливо чи пити комбучу щодня? Комбучу рекомендується вживати окремо від їжі. Краще за 1-3 години до їди або через 1-1,5 години після. Рекомендована порція – 200-300 мл напою 2-3 рази на добу.