Скільки може зберігатися суп том ям?

Термін придатності: 18 місяців. Термін зберігання після розкриття: Після розкриття упаковки зберігати в холодильнику не більше 3 днів.

Пасту томям у заводській упаковці зберігають протягом 2 років за кімнатної температури. Відкриту банку тримають у холодильнику 1 місяць.

Затверджені санітарні норми кажуть, що супи відносяться до категорії продуктів, що швидко псуються: За стандартами рідкі страви потрібно з'їсти протягом трьох годин після приготування. Якщо суп попередньо остудити, його термін зберігання в холодильнику складе до 18 години при температурі 2–4 °С.

Загальні рекомендації щодо зберігання супів у холодильнику СанПіН (санітарно-епідеміологічні правила та норми) свідчать: зберігання готових охолоджених супів при температурі 2-6 ° С допускається протягом не більше 2 діб; пастеризованих (прокип'ячених двічі) – до 7 діб; приготованих з використанням консервантів – 5 діб.